Tulenkestävät muuraukset ja massaukset sekä muut palvelut 

Yhteydenotto

Suomen tekninen muuraus Oy palvelee eri teollisuuden alojen yrityksiä hapon- ja tulenkestävien muurausten sekä massausten alalla. Tarjoamme asiantuntijuutemme käyttöösi sekä pienissä että suurissa projekteissa, Nivalassa ja koko Suomessa. Tarpeen mukaan lähdemme töihin myös ulkomaille. 

Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan kerro kuinka voisimme olla avuksi.

Vaativien vuoraustöiden ammattilainen apunasi

Olemme erikoistuneet vaativiin, tulen- sekä haponkestävyyttä vaativiin muuraus- ja massaustöihin. Tiimimme koostuu alan kokeneista ja pätevistä ammattilaisista, jotka suoriutuvat haastavimmistakin projekteista tehokkaasti, korkealaatuisesti ja kustannustehokkaasti. Asiakaskuntamme muodostuu muun muassa kaukolämpölaitoksista, sahoista, valimoista sekä eri alojen teollisuuslaitoksista. Työskentelemme asiantuntevasti esimerkiksi lasiuunien, happotornien ja -säiliöiden, erilaisten metallien sulatusuunien, krematorioiden sekä pyörivien uunien parissa.

Lue lisää yrityksestämme

Kokonaisvaltaiset palvelut

Pääpalvelumme on teollisuuden tarpeita vastaavat tulenkestävät muuraus- ja massaustyöt. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta aina loppusiivoukseen asti. Voit myös hyödyntää palveluitamme vain siltä osin, kuin se on projektisi etenemisen kannalta tarpeellista.

Tarkastukset

Toteutamme vuorausten ja muurausten tarkastuksia, muun muassa korjaus- ja uusimistarpeiden varalta. Tarkastuksissa otamme huomioon materiaalivahvuudet, kulumiset sekä erilaiset vauriot.

Raportointi

Toimitamme toteuttamistamme tarkastuksista pätevät raportit. Lisäksi muodostamme asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyn raportoinnin omasta työn osuudestamme työmaalla sekä kattavan loppuraportin työn valmistuttua.

Suunnittelu

Laadimme kokonaisvaltaisen suunnitelman työssä käytettävistä materiaaleista, asennusmenetelmistä sekä käyttöönotosta. Näin takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen työllemme.

Purkutyöt

Asiakkaan tarpeen mukaan toteutamme myös purkutyöt työmaalla esimerkiksi erilaisissa korjaustöissä, joissa vanha vuoraus on purettava uuden tieltä.

Muuraukset

Olemme erikoistuneet vaativiin hapon- ja tulenkestäviin muurauksiin.

Massaukset

Kauttamme saat tarvitsemasi massaukset valu- tai ruiskutusmenetelmällä.

Kumioinnit

Toteutamme sekä korjaus- että uudiskohteiden kumiointeja.

Esivalmisteet

Valmistamme esivalmisteita asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, esimerkiksi poltinkivet, sokeroinnit ym. Olemme apunasi myös materiaalivalinnoissa ja suunnittelussa.

Kuivaukset

Suoritamme kohteiden esikuivaukset tarvittaessa ennen käyttöönottoa.

Valvonta

Tarjoamme palvelut työmaavalvontaan. Kauttamme saat työmaallesi ammattitaitoiset valvojat.

Materiaalit

Toimimme alan parhaimmistoon kuuluvien materiaalien jälleenmyyjänä.

Referenssejämme

Työvuosien aikana olemme olleet mukana mitä erilaisemmissa, pienissä ja suurissa, yksinkertaisissa ja haastavissa projekteissa. Alta löydät muutamia referenssejämme.


Päivitämme referenssejä pian.

Ajankohtaista

Haluaisitko kuulla lisää?

Etsitkö tekijää vaativille hapon- ja tulenkestäville vuoraustöille? Ota yhteyttä ja anna meidän viedä projektisi luotettavasti ja laadukkaasti maaliin asti!

Palvelemme joustavasti Nivalasta käsin kaikkialla Suomen alueella.

Kaikki yhteystiedot

Suomen tekninen muuraus Oy Nivalasta toteuttaa vaativat tulenkestävät muuraukset vahvalla ammattitaidolla kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous