Tulenkestävät massaukset alan kokeneelta ammattilaiselta Nivalassa ja koko Suomessa

Kaikki yhteystiedot

Suomen tekninen muuraus Oy on hapon- ja tulenkestäviin massauksiin sekä muurauksiin erikoistunut yritys Nivalassa. Tarjoamme kattavat palvelut vahvalla ammattitaidolla eri teollisuuden alojen yrityksille joustavasti koko Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous työtarpeellesi.

Ajankohtaista

9.10.2020

Yrityksellemme on myönnetty A-luottoluokitus. Lisäksi olemme muuttaneet entistäkin isompiin ja parempiin toimitiloihin Nivalassa. Tervetuloa!


Tällä sivulla pääset tutustumaan tarkemmin yrityksemme toimintaan ajantasaisesti. Päivitämme sivulle yritystoimintaamme liittyviä ajankohtaisia asioita, tapahtumia ja muutoksia. 

Täältä löydät myös yrityksessämme vapaana olevat työpaikat. Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia päteviltä tekijöiltä. 

Mikäli sinulla ilmenee kysyttävää mistä tahansa yrityksemme toimintaan tai palveluihin liittyvästä, voit ottaa meihin yhteyttä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai soittamalla. Vastailemme mielellämme kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Tutustu palveluihimme

Suomen tekninen muuraus Oy perustettiin!

Yritys sai alkunsa syksyllä 2019. Ammattitaitoinen ja kokenut tiimimme on valmiina ottamaan vastaan vaativia muuraus- ja massaustöitä ympäri Suomen. Tarjoamme palvelut teollisuuden eri alojen yrityksille.

Uudet tilat etsinnässä

Haemme yrityksellemme uutta, suurempaa hallitilaa Nivalan seudulla. Suuremmat tilat mahdollistavat entistä tehokkaamman ja laajemman toiminnan. Toiveissa on päästä muuttamaan uusiin tiloihin vielä kuluvan kevään aikana.

Lisäksi käynnissä ovat laadukkaat investoinnit tulevan vuoden projekteja silmällä pitäen!

Pyydä kilpailukykyinen tarjous hapon- ja tulenkestävistä massauksista Suomen tekninen muuraus Oy:ltä! Palvelemme joustavasti Nivalasta käsin koko Suomessa.

Ota yhteyttä